Support Languages: Other

TopPay

TOP PAY * Teknologja me e re per kryerjen e tranfertave te parave dhe pagesave te faturave .

Bot info

TOP PAY * Per tu rregistruar shtyp Start dhe me pas shko lart te tre pikat diagonale dhe kliko Share my Contact. Shkruaj manuali ne chat per te mesuar opsionet e perdorimit. * Teknologja me e re per kryerjen e tranfertave te parave dhe pagesave te faturave ( qe nga bare, restorante, uij, drita, sherbime te ndryshme etj… ) pra cdo person qe disponon nje smartphone mund te mare dhe jap para .

Bot commands

/manuali
/balanca_lek
/balanca_eur
/balanca_usd
/transfertat_lek
/transfertat_eur
/transfertat_usd
/terheqjet_lek
/terheqjet_eur
/terheqjet_usd