@myprepaidbot

***** (0)

Published: June 27, 2016

Support languages: Bahasa Melayu

MyPrepaid
Web autodownline My2u1M
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
Tujuan :
✅Menyelesaikan masalah tidak pandai menaja, tak nak jumpa orang, malu sharing
✅Tapi ingin menjana pendapatan pasif bulanan
✅ Merupakan tools untuk membantu ahli memperkenalkan simkad MyPrepaid yg memperkasakan telefon bimbit sebagai sumber pendapatan dgn hanya penggunaan harian anda.
✅ Pengguna telefon bimbit akan menikmati komisen rangkaian 5 aras/level
Level 1 = 7% @ 9%
Level 2 = 4% @ 4 %
Level 3 = 11% @ 12 %
Level 4 = 0.5% @ 0.5%
Level 5 = 0.5% @ 0.5%
Level 1-infinity = RKKANAN(+0.5%), RKKAWASAN(+1%),
🍁🍁🍁
Apa yang perlu di lakukan :
✅DAFTAR PERCUMA : Anda booking posisi dulu di AutoDownLine dan dapatkan link anda sendiri serta park kedudukan anda dalam sistem autodownline
✅Kongsikan link anda pula di media sosial fb, Instagram, twitter, whatsapp dll
✅Bila ada yang daftar percuma bawah link anda, bermakna anda telah bina rangkaian sendiri
✅Penting : Upgrade premium member sebelum donwline anda upgrade. Dan anda boleh lompat network upline2 anda yg masih free member.
🍁🍁🍁
Anda tak ramai kawan/ tiada pengalaman menaja/ malu bercerita?
Group My2u1M akan membantu :
✅ Bila upline anda mendapat lebihan downline, sistem akan spillover/meletakkan downline di bawah anda secara AUTOMATIK.
✅ Wow, rangkaian anda berkembang sendiri tanpa anda promosi pun. Bila ini berlaku, upgrade segera sebelum downline anda upgrade 😃
🍁🍁🍁
Penting :
✅Pendaftaran keahlian percuma anda akan tamat tempoh selepas sebulan. Jika ini berlaku anda akan terkeluar terus dari autodownline. Downline anda di spillover / berikan kepada ahli yg masih aktif atau telah Upgrade.
✅ Upgrade premium member untuk kekal aktif dan mari kita berjaya bersama2. GOTONG ROYONG SAMA2.
SIAPA TAK MAHU PASIF INCOME RM10RIBU /BLN ???
😀✨👏🌷🌸💐
Macam mana nak mulakannya...
Cara mudah dan simple nak fahamkan..
👇👇👇🏼
👉Anda penuh kan Level 1 =10org
lg cepat lg bagus...
👉Yg 10 org bwah anda buat benda yg sama setiap 1 org dftarkan 10 or, maka
10 x 10=100 org di level 2 anda...
👉100 org di level 2 anda buat benda yg sama jugak setiap 1 org ddtarkan 10 org, maka
10 x 100=1000 orang ahli di level 3 anda..
Situasi akan jadi mcm ni:
(Semua team anda topup rm50 setiap bln, termasuk anda sendiri pon topup rm50)
Level 1 = 10 org X 9% X rm50 =rm40
Level 2 = 100 org X 4% X rm50 = rm200
Level 3 = 1000 org X 11% X rm50 = rm5500
Level 4 = 10000 org X 0.5% X rm50 = rm2500
Level 5 = 100000 org X 0.5% X rm50 = rm25000
RESULT:
(A)✔100% brjaya income anda pd bulan ke 5 lbeh kurang rm33,000++
(B)✔Klu 50% berjaya income anda berjaya rm16,000++ sebulan
(C)✔Dan 10% berjaya income anda rm3000++ sbulan
(D)✔Dan 5% berjaya income anda rm1500++ sbulan
📢📢👉💰So...Anda sendiri tentukan income anda yg mana satu INCOME pilihan yg MAHU..
Dan kemudian wariskan pendapatan pilihan anda pada family tersayang..
#Web autodownline My2u1M
Register NOW : www.My2u1M.com/3831
Join telegram telegram.me/my2u1mSim
Rate and review:
*****
Send
Reviews (0):
Bot languages:
  • English
  • فارسی
  • Русский
  • Italiano
  • Español
  • Deutsch
  • العربية
  • Català
  • 中文
  • Čeština
  • Nederlands
  • Français
  • Hausa
  • עברית
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • 한국어
  • Bahasa Melayu
  • മലയാളം
  • Português (BR)
  • Polski
  • Türkçe
  • Українська
  • Ўзбекча
  • isiZulu
Website Language:
  • English
  • فارسی
  • Русский
  • Español
  • Deutsch
  • Nederlands
  • Português (BR)