Support Languages: Other

Explore.Kolonja

rethi i Kolonjës është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Korçës. Rrethi i Kolonjës ka rreth 17,000 banorë (sipas 2004), një sipërfaqe prej 805 km² dhe kryeqendër Ersekën.